news
Нова година 2018 в Дубровник - Хърватия автобусна програма от 29.12.2017 с 4 нощувки (дневен преход)
6 дни/ 4 нощи

Дубровник е изпълнен с живот през цялата година. Зад градските стени на стария град цари удивителна атмосфера. Площадите и малките алеи, кафетата и баровете са изпълнени с хора, а чистите плажове и кристалните морски води, заобикалящи града, грабват посетителите с неустоим средиземноморски чар.


Почивка Нова година 2018 в Дубровник - Хърватия
автобусна програма от 29.12.2017 с
4 нощувки (дневен преход)  -




цена: от 429.00 лв

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

Почивка в ALH KOMPAS HOTEL DUBROVNIK 4*
ALH KOMPAS HOTEL DUBROVNIK 4*

Дубровник, Хърватия
цена: от 429 лв
 

Почивка в VALAMAR LACROMA DUBROVNIK 4*
VALAMAR LACROMA DUBROVNIK 4*

Дубровник, Хърватия
цена: от 515 лв
 





Първи ден 29.12.2017

Отпътуване от Пловдив в 03.00 от ОМВ Санкт Петербург, от София в 05.00 ч. от от стадион „В. Левски“. Пътуване по маршрут София – Пирот – Ниш – Чачак – Ужице – Морка Гора – Вишеград – Фоча – Требине. Пристигане в Дубровник. Настаняване в хотела. Нощувка.


Втори ден 30.12.2017

    Закуска. Туристическа програма в Стария град на Дубровник (включено в цената). Да се разходите из Стария град на Дубровник, опасан от величествени градски стени, сред старинните мраморни улици, означава да извървите девет века история, докосвайки се до магията на историята, изкуството,  и архитектурата на тази изумителна страна. Разглеждане на улица „Страдун“, големия и малкия фонтан на Онуфрий, двореца Княжев двор, двореца Спонза, църквата „Св. Спас“, францисканския манастир и аптеката, доминиканския манастир, градската часовникова кула, дубровнишката катедрала, църквата „Св. Влах“ (покровителя на града), паметника на Орландо, паметника на Иван Гундулич.  Свободно време в Дубровник. Нощувка.


Трети ден 31.12.2017

    Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Котор и Будва в Черна Гора (доп. заплащане). Туристическа програма в Стария град на Котор и разглеждане на западната порта на градските стени, главния площад, часовниковата кула, византийския дворец и др. Отпътуване за Будванска ривиера и известния черногорски курорт Будва. Свободно време в Стария град на Будва и разглеждане на църквата „Св. Троица“, катедралата „Св. Йоан“ и Цитаделата. Желаещите могат да се качат на върха на Цитаделата откъдето се открива прекрасна гледка към близкият остров „Св. Никола“ и цялата Будванска ривиера. Връщане в Дубровник. Подготовка за празничната нощ. НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ (само за туристите настанени в хотел VALAMAR LACROMA - доп. заплащане). Нощувка.


Четвърти ден 01.01.2018

    Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Стон и Тръстено (доп. заплащане).  Посещение на ботаническата градина Арборетум в Тръстено, където се отглеждат средиземноморски растения и екзотични видове донесени от моряци от различни континенти. В градините се намира и бароков фонтан построен през 1736 г. в чест на римския бог Нептун. Маршрута продължава към Стон - архитектурен резерват на брега на Адриатическо море, с възможност за разходка по уникалната крепостна стена, второто най-дълго крепостно съоръжение в света след Великата китайска стена. Стон е мястото придобило своята известност покрай снимките на сериала „Игра на тронове”. Тук ще имате възможност да видите и солниците от времето на Дубровнишката република, в които се събира солта по същия начин както през 15 век. Посещение на Мали Стон, където се намират най -  известните ферми за отглеждане на миди и стриди, които се ядат живи и са популярни като афродизиак. Връщане в хотела. Нощувка.


Пети ден 02.01.2018

    Закуска. Освобождаване на хотел и отпътуване за България. Пристигане късно през нощта


Пакетната цена включва:

  • Транспорт с лицензиран автобус по описания маршрут.
  • 4 нощувки в хотел по избор в Дубровник.
  • 4 закуски и 3 стандартни вечери (за туристите настанени в хотел Valamar Lacroma 4*).
  • 4 закуски или 4 закуски и 4 вечери (за туристите настанени в хотел ALH Kompas 4*).
  • Туристическа програма в Дубровник.
  • Медицинска застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица до 65 години.
  • Представител на туроператора.


Пакетната цена не включва:

  • Новогодишна гала вечеря в хотел Valamar Lacroma 4* - 75 евро / 147 лева.
  • Целодневна екскурзия до Котор и Будва в Черна Гора - 25 евро, при минимум 30 човека.
  • Целодневна екскурзия до Стон и Тръстено – 15 евро при минимум 30 човека.
  • Входни такси за посещавани обекти.
  • Туристическа градска такса (city tax) - 1 евро на човек на вечер. Заплаща се от туристите по време на пътуването в автобуса.
  • Мед. застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 години - доплащане 10 лв.
  • Мед. застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица от 70 години до 79 години - доплащане 20 лв.
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“ от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласноу словията на ЗАД „Алианц България“, гр. София, бул. „Княз Ал. Дондуков“ № 59, ЕИК 040638060, тел. 02 930 23 55


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:
ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО БУДВА И КОТОР В ЧЕРНА ГОРА



    Цени: 25 eвро, при минимум 30 човека
    Цената включва: Транспорт с лицензиран автобус,екскурзоводско обслужване на български език, фериботни такси и билети.
    Цената не включва: Лични разходи, входни такси за посещаваните обекти. БУДВА - Цитаделата с музея на морето – 2.00 EUR, обиколка по крепостните стени – 2.00 EUR. КОТОР – Музей на морето – 4.00 EUR, деца – 1.00 EUR, групи над 10 туристи – 1.30 EUR, Св. Трифон – 2.00 EUR, разходка с лодка из Которския залив – ~ 8 EUR –  в зависимост от броя на желаещите, крепостни стени – 3.00 EUR вход за старата част на Котор – 1.00 EUR. 


ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО СТОН И ТРЪСТЕНО


    Цени: 15 eвро, при минимум 30 човека
    Цената включва: Транспорт с лицензиран автобус, екскурзоводско обслужване на български език.
    Цената не включва: Лични разходи, входна такса за Ботаническата градина – 7 euro

    * Посочените музейни такси са с информативен характер съобразно Вашето свободно време и интереси. Агенцията не носи отговорност при промяна на дадена входна такса на място.


ГРАФИК НА ТРЪГВАНЕ:

  • СОФИЯ 05:00 ч. паркинга пред стадион “Васил Левски”
  • ПАЗАРДЖИК 04:00 ч. ШЕЛ Пазарджик
  • ПЛОВДИВ 03:15 ч. ОМВ до хотел Санкт Петербург
  • СТ.ЗАГОРА 02:00 ч. ЖП Гара
  • Тръгване от Стара Загора се осъществява при записани над 10 човека, като се начислява доплащане за трансфер до основния автобус. Цена за трансфер на човек: от Ст. Загора - 25 лв.
  • При записани под 10 човека тръгването от Стара Загора не се осъществява.


Важно:

  • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 човека!
  • Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията!
  • Начин на плащане: депозит 30% при записване, доплащане не по-късно от 20 дни преди датата на отпътуване!
  • Допълнителни екскурзии: екскурзиите се заявяват и заплащат в България, и се провеждат при минимум 30 туристи.
  • Необходими документи: валидна лична карта или задграничен паспорт!
  • ТА има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160173100000006 / 23.06.2017 на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. „Княз Ал. Дондуков“ № 59, ЕИК 040638060, тел 02 930 23 55


Условия за ранно записване:

  • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
  • Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
  • В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.


Общи условия:

  • Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
  • При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно или походно легло.
  • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.
  • Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
  • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.
  • В деня на пристигане преди 14:00 ч. и в деня на напускане след 12:00 ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
  • Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
  • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
  • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
  • Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.









НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:





[ « назад ] [ нагоре ]
Последвайте ни: fb
www.maxitravel.eu ©2024 Макси Травел. Всички права запазени
Дизайн и програмиране: УебДизайн webdesign