news
Майски празници в Амстердам с полет от София на 28.04.2017 с 3 нощувкиМЕСТАТА СА ИЗЧЕРПАНИ
4 дни/ 3 нощи

Град на историята, културата и вдъхновението – всичко това е Амстердам.


Почивка Майски празници в Амстердам с полет от София на 28.04.2017  с 3 нощувкиМЕСТАТА СА ИЗЧЕРПАНИ  - <font color=red> ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ </font>


ЦЕНИ С ВКЛЮЧЕНИ ЛЕТИЩНИ ТАКСИ

цена: от 455.00 €

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

Почивка в TULIP INN RIVERSIDE 3*
TULIP INN RIVERSIDE 3*

АМСТЕРДАМ, Холандия
цена: от 455 €
 





Първи ден 28.04.2017

Отпътуване от София в 07.10 ч. с редовен полет на България Ер. Кацане на летище Шипхол в Амстердам в 09.00 ч. Трансфер до хотела и настаняване след 14 часа. Aмстердам е впечатляваща комбинация от исторически забележителности, множество музеи съхраняващи едни от най-известните произведения на изкуството, динамичен начин на живот изпълнен с хиляди велосипеди, цветни алеи и старомодни улични лампи, чиято светлина се отразява в проблясващите канали. Свободно време или по желание автобусна обиколка с местен лицензиран гид и круиз по каналите на Амстердам. Разглеждане на мостовете и старинните търговски къщи по крайбрежието, Кралският дворец на площад Дам, националния паметник, представляващ 22 метров обелиск посветен на загиналите през Втората световна война, историческите сгради покрай река Амстел, колоритния пазар за цветя и др. Програмата продължава с круиз по каналите на града един по-различен поглед от водата, който ще ви позволи да видите отблизо атрактивните жилища лодки, приятелски да поздравите местните, както и да направите интересни снимки от друг по нестандартен ракурс (доп. заплащане). Свободно време. Нощувка.


Втори ден 29.04.2017

Закуска. Самостоятелна програма – в този ден можете да посветите на музеите в Амстердам. Заслужаващ внимание е Кралския Музей, най - големият и най - известният в Холандия. Тук ще намерите впечатляваща колекция от произведения на изкуството, датираща от 15 век и включваща творби на холандските майстори Рембранд, Франс Хал, Вермеер и др. Сред основните атракции е и Музеят на Ван Гог. Днес триетажната сграда съхранява най-голямата колекция от произведения на твореца. Както е известно, прочутият художник е бил неизвестен приживе и е продал едва няколко картини преди смъртта си. Едва през 1973 г. творбите му са откупени от фондация "Ван Гог" и изложени в музей. Ако тази среща с изкуството не ви е достатъчна, можете да надникнете и в къщата-музей на друг голям холандски художник - Рембранд, творил по времето на Златния век на Холандия. В сградата от 17 век е съхранена почти непокътната покъщнината му, изложени са и много от неговите гравюри. Още хиляди атракции и изненади крие Амстердам за любопитните туристи, но несъмнено две от най - емблематичните са: квартала на Червените фенери и уличките с coffee shop, където легално се продава и консумира лека дрога. Когато сте тук няма как да не разгледате и известните в холандската столица вятърни мелници. Няма друга държава в света, станала така известна със своите мелници, които в миналото са били цели осем, но днес само две от тях са отворени за посетители. Не по-малко внимание заслужава и Зоологическата градина Artis Zoo - огромен зелен оазис в самото сърце на града, който несъмнено ще ви впечатли с аквариум, ботаническа градина, геоложки музей, зоомузей и планетариум. Свободно време. Нощувка.


Трети ден 30.04.2017

Закуска. Свободно време или по - желание (срещу доп.заплащане) полудневна екскурзия до ЗаансеШанс. Среща с екскурзовода, настаняване в автобуса и отпътуване към ЗаансеШанс възхитителелно старо селце, разположено на бреговете на река Заан, отличаващо се с характерни зелени дървени къщи, очарователни стилизирани градини, малки мостове с гърбици, занаятчийски работилници, исторически вятърни мелници и симпатични малки магазинчета. Това пленително селце дава отлична представа за това как е изглеждало типичното Заансе село през 17-ти и 18-ти век. Освен букета от вятърни мелници и къщи, на разположението на туристите са и няколко музея, ресторанти, както и посетителски информационен център. Гостите на селцето могат да се възползват от разходка с лодка по река Заан. ЗаансеШанс се е превърнало в една от най-атрактивните туристически дестинации в Холандия. Посещение на рибарското село Волендам, включващо разходка край старото пристанище, зелените дървени къщи и поредица от магазини за сувенири. Ще можете да наблюдавате процеса на опушване на змиорки. Много от местните жители все още носят традиционни носии. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка.


Четвърти ден 01.05.2017

Закуска. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището. Полет за София в 10.15ч. и пристигане в 13.55ч.


ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:

  • Самолетен билет София – Амстердам – София с авиокомпания България Ер, с включени летищни такси.
  • 3 нощувки със закуска в хотел Tulip Inn Riverside 3*
  • Трансфер летище- хотел – летище
  • Mедицинска застраховка на ЗК Алианц с покритие 5000 евро, с асистанс.


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:

  • Oбзорна обиколка на Амстердам с местен професионален екскурзовод
  • Входни такси за посещаваните обекти
  • Допълнителни екскурзии
  • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 години - доплащане 10 лв.
  • Мед. застраховка на ЗАД „Алианц България“, с покритие 5000 евро за лица от 70 години до 79 години - доплащане 20 лв.
  • Застраховка - Отмяна на пътуване - от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Алианц България“, гр.София, бул.Княз Ал.Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. 02 930 23 55.


Допълнителни екскурзии:

  • Oбзорна обиколка на Амстердам с автобус и местен професионален екскурзовод, в комбинация с круиз по каналите на града.Цена на възрастен: 55 евро. Цената включва: автобусен транспорт от и до хотела, eкскурзоводска беседа от местен лицензиран екскурзовод на български език, билет за корабче по каналите на Амстердам.
  • Еднодневна eкскурзия ЗаансеШанс, в комбинация с Волендам (4 часа). Цена на възрастен: 50 евро. Цената включва: транспорт с автобус и разходка в селцето ЗаансеШанс превърнало се в една от най-атрактивните туристически дестинации в Холандия. Посещение на рибарското село Волендам, включващо разходка край старото пристанище, зелените дървени къщи и поредица от магазини за сувенири. Ще можете да наблюдавате процеса на опушване на змиорки.
  • Минимален брой за провеждане на допълнителните екскурзии: 15 човека.
  • Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България!


ПОЛЕТНА ИНФОРМАЦИЯ:

    • 28.04.2017 FB 461 Излита от София в 07.10 ч / Каца в Амстердам в 09.00 ч
    • 01.05.2017 FB 462 Излита от Амстердам в 10.15 ч / Каца в София в 13.55 ч


ВАЖНО:

  • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията : 20 души!
  • Начин на плащане: депозит 50% при записване; доплащане до 20 дни преди датата на отпътуване!
  • Необходими докъменти: лична карта или международен паспорт с мин валидност 6 месеца преди датата на екскурзията, за деца до 18 г. пътуващи с един или без родител, нотариална декларация от едния или двамата родители!
  • ТO има сключена застраховка ""Отговорност на Туроператора"" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160163100000016 / 21.06.2016 на ЗАД ""Алианц България"" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55









НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:





[ « назад ] [ нагоре ]
Последвайте ни: fb
www.maxitravel.eu ©2024 Макси Травел. Всички права запазени
Дизайн и програмиране: УебДизайн webdesign