news
Нова година 2018 в Дубровник - Хърватия автобусна програма от 28.12.2017 с 4 нощувки (нощен преход)Ограничени места!
6 дни/ 4 нощи

Дубровник е изпълнен с живот през цялата година. Зад градските стени на стария град цари удивителна атмосфера. Площадите и малките алеи, кафетата и баровете са изпълнени с хора, а чистите плажове и кристалните морски води, заобикалящи града, грабват посетителите с неустоим средиземноморски чар.


Почивка Нова година 2018 в Дубровник - Хърватия
автобусна програма от 28.12.2017 с
4 нощувки (нощен преход)Ограничени места! - За пътуване със собствен транспорт се приспадат 60 лв. на човек!


За пътуване със собствен транспорт се приспадат 60 лв. на човек!

цена: от 429.00 лв

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

Почивка в ALH KOMPAS HOTEL DUBROVNIK 4*
ALH KOMPAS HOTEL DUBROVNIK 4*

Дубровник, Хърватия
цена: от 429 лв
 

Почивка в VALAMAR LACROMA DUBROVNIK 4*
VALAMAR LACROMA DUBROVNIK 4*

Дубровник, Хърватия
цена: от 515 лв
 





Първи ден 28.12.2017

Отпътуване от Пловдив в 19:00 ч. от ОМВ Санкт Петербург, от София в 20:00 ч. от стадион „В. Левски“. Преминаване през ГКПП Калотина - Градина. Пътуване по маршрут София – Пирот – Ниш – Чачак – Ужице – Морка Гора – Вишеград – Сараево с нощен преход.


Втори ден 29.12.2017

    Пристигане в Сараево сутринта. Туристическа програма в Сараево (включено в цената). Сараево е град на възход и падения, красиво разположен в едноименната долина, нежно обгърнат от планински хребети, кръстопът на култури и  различни религии. Обиколката преминава покрай сградата на библиотеката (Виечница), латинския мост, на чийто северен край през 1914г. е убит Франц Фердинанд, музикалния павилион, синагогата, моста на Густав Айфел, джамията на Али Паша, катедралата. В старата част на Сараево ще имате възможност за посетите Баш чаршия, чешмата „Себил“, улица „Казанджилък“, Гази Хюсрев бей джамия, строена по проект на известния Mимар Синан, старата часовникова кула. Отпътуване за Дубровник. Настаняване в хотел по избор. Нощувка.


Трети ден 30.12.2017

    Закуска. Туристическа програма в Стария град на Дубровник (включено в цената). Да се разходите из Стария град на Дубровник, опасан от величествени градски стени, сред старинните мраморни улици, означава да извървите девет века история, докосвайки се до магията на историята, изкуството,  и архитектурата на тази изумителна страна. Разглеждане на улица „Страдун“, големия и малкия фонтан на Онуфрий, двореца Княжев двор, двореца Спонза, църквата „Св. Спас“, францисканския манастир и аптеката, доминиканския манастир, градската часовникова кула, дубровнишката катедрала, църквата „Св. Влах“ (покровителя на града), паметника на Орландо, паметника на Иван Гундулич.  Свободно време в Дубровник. Нощувка.


Четвърти ден 31.12.2017

    Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Котор и Будва в Черна Гора (доп. заплащане). Туристическа програма в Стария град на Котор и разглеждане на западната порта на градските стени, главния площад, часовниковата кула, византийския дворец и др. Отпътуване за Будванска ривиера и известния черногорски курорт Будва. Свободно време в Стария град на Будва и разглеждане на църквата „Св. Троица“, катедралата „Св. Йоан“ и Цитаделата. Желаещите могат да се качат на върха на Цитаделата откъдето се открива прекрасна гледка към близкият остров „Св. Никола“ и цялата Будванска ривиера. Връщане в Дубровник. Подготовка за празничната нощ. НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ (само за туристите настанени в хотел VALAMAR LACROMA - доп. заплащане). Нощувка.


Пети ден 01.01.2018

    Закуска. Свободно време или по желание екскурзия до Стон и Тръстено (доп. заплащане).  Посещение на ботаническата градина Арборетум в Тръстено, където се отглеждат средиземноморски растения и екзотични видове донесени от моряци от различни континенти. В градините се намира и бароков фонтан построен през 1736 г. в чест на римския бог Нептун. Маршрута продължава към Стон - архитектурен резерват на брега на Адриатическо море, с възможност за разходка по уникалната крепостна стена, второто най-дълго крепостно съоръжение в света след Великата китайска стена. Стон е мястото придобило своята известност покрай снимките на сериала „Игра на тронове”. Тук ще имате възможност да видите и солниците от времето на Дубровнишката република, в които се събира солта по същия начин както през 15 век. Посещение на Мали Стон, където се намират най -  известните ферми за отглеждане на миди и стриди, които се ядат живи и са популярни като афродизиак. Връщане в хотела. Нощувка.


Шести ден 02.01.2018

    Закуска. Освобождаване на хотел и отпътуване за България. Пристигане късно през нощта.

    ПРИ ПЪТУВАНЕ СЪС СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ СЕ ПРИСПАДАТ 60 лева на човек!


Пакетната цена включва:

  • Транспорт с лицензиран автобус по описания маршрут.
  • 4 нощувки в хотел по избор в Дубровник.
  • 4 закуски и 3 стандартни вечери (за туристите настанени в хотел Valamar Lacroma 4*).
  • 4 закуски или 4 закуски и 4 вечери (за туристите настанени в хотел ALH Kompas 4*).
  • Туристическа програма в Дубровник.
  • Туристическа програма в Сараево.
  • Медицинска застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица до 65 години.
  • Представител на туроператора.


Пакетната цена не включва:

  • Новогодишна гала вечеря в хотел Valamar Lacroma 4* - 75 евро / 147 лева.
  • Целодневна екскурзия до Котор и Будва в Черна Гора - 25 евро, при минимум 30 човека.
  • Целодневна екскурзия до Стон и Тръстено – 15 евро при минимум 30 човека.
  • Входни такси за посещавани обекти.
  • Туристическа градска такса (city tax) - 1 евро на човек на вечер. Заплаща се от туристите по време на пътуването в автобуса.
  • Мед. застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 години - доплащане 10 лв.
  • Мед. застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица от 70 години до 79 години - доплащане 20 лв.
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“ от 1,5 до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласноу словията на ЗАД „Алианц България“, гр. София, бул. „Княз Ал. Дондуков“ № 59, ЕИК 040638060, тел. 02 930 23 55


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:
ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО БУДВА И КОТОР В ЧЕРНА ГОРА



    Цени: 25 eвро, при минимум 30 човека
    Цената включва: Транспорт с лицензиран автобус,екскурзоводско обслужване на български език, фериботни такси и билети.
    Цената не включва: Лични разходи, входни такси за посещаваните обекти. БУДВА - Цитаделата с музея на морето – 2.00 EUR, обиколка по крепостните стени – 2.00 EUR. КОТОР – Музей на морето – 4.00 EUR, деца – 1.00 EUR, групи над 10 туристи – 1.30 EUR, Св. Трифон – 2.00 EUR, разходка с лодка из Которския залив – ~ 8 EUR –  в зависимост от броя на желаещите, крепостни стени – 3.00 EUR вход за старата част на Котор – 1.00 EUR. 


ЦЕЛОДНЕВНА ЕКСКУРЗИЯ ДО СТОН И ТРЪСТЕНО


    Цени: 15 eвро, при минимум 30 човека
    Цената включва: Транспорт с лицензиран автобус, екскурзоводско обслужване на български език.
    Цената не включва: Лични разходи, входна такса за Ботаническата градина – 7 euro

    * Посочените музейни такси са с информативен характер съобразно Вашето свободно време и интереси. Агенцията не носи отговорност при промяна на дадена входна такса на място.


ГРАФИК НА ТРЪГВАНЕ:

  • СОФИЯ 21:00 ч. паркинга пред стадион “Васил Левски”
  • ПАЗАРДЖИК 20:00 ч. ШЕЛ Пазарджик
  • ПЛОВДИВ 19:15 ч. ОМВ до хотел Санкт Петербург
  • СТ.ЗАГОРА 18:00 ч. ЖП Гара
  • Тръгване от Стара Загора се осъществява при записани над 10 човека, като се начислява доплащане за трансфер до основния автобус. Цена за трансфер на човек: от Ст. Загора - 25 лв.
  • При записани под 10 човека тръгването от Стара Загора не се осъществява.


Важно:

  • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40 човека!
  • Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията!
  • Начин на плащане: депозит 30% при записване, доплащане не по-късно от 20 дни преди датата на отпътуване!
  • Допълнителни екскурзии: екскурзиите се заявяват и заплащат в България, и се провеждат при минимум 30 туристи.
  • Необходими документи: валидна лична карта или задграничен паспорт!
  • ТА има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160173100000006 / 23.06.2017 на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. „Княз Ал. Дондуков“ № 59, ЕИК 040638060, тел 02 930 23 55


Условия за ранно записване:

  • Цените с включени отстъпки за ранно записване са валидни само при направена резервация и плащане до обявените за всеки хотел дати.
  • Не се допускат никакви промени при вече направена и платена резервация за ранно записване. При невъзможност на туриста да пътува при резервация за ранно записване, внесените и платени суми не се възстановяват.
  • В случай на отказ от пътуване при направена и платена резервация по ранно записване, сумата може да се използва за друга дата на пътуване с допълнително заплащане по стандартните тарифи, само ако са спазени сроковете за отказ от пътуване съгласно договор с клиента.


Общи условия:

  • Медицинската застраховка по пакетите за организирано пътуване е на ЗАД “ Алианц България”. Съгласно Общите условия по застраховката „Помощ при пътуване” при необходимост от медицинска помощ, Застрахованият лично или чрез упълномощено от него медицинско или друго лице, е длъжен незабавно да се свърже с Асистанс компанията "КОРИС БЪЛГАРИЯ" ООД на тел. +359 2 90 30 112, е-mail: operations@coris.bg и да предаде необходимата информация на български или английски език. В случай, че Застрахованият не изпълни това задължение и не уведоми Асистанс компанията, като при това самостоятелно или чрез друго лице организира оказването на медицинска помощ, при предявяване на претенция към Застрахователя след завръщането си в България, той му възстановява разходи до 100 (сто) Евро, независимо от размера на действително извършените и при условие, че събитието е покрито по условията на застраховката.
  • При настаняването в тройни стаи (TRPL; DBL + ex. bed), третото легло е допълнително, тип разтегателно или походно легло.
  • При настаняване на 2 възрастни с 1 или 2 деца (DBL + 1 chd; DBL + 2 chd), третото и четвъртото легло винаги са допълнителни, тип разтегателни. Децата ползват намаления, само ако са настанени в стая с двама пълноплащащи възрастни.
  • Стаи с изглед към морето, се гарантират само след предварително направена резервация за такава и е възможно само в хотелите, в които има обявено доплащане за такъв тип стая.
  • Настаняването в хотелите е след 14:00 ч., а освобождаването на стаите е до 12:00 ч. в деня на отпътуване.
  • В деня на пристигане преди 14:00 ч. и в деня на напускане след 12:00 ч. всички услуги в хотелите се ползват срещу заплащане, включително храни и напитки.
  • Броя на храненията в хотелите съответства на броя резервирани нощувки. При резервация за 7 нощувки се ползват 7 закуски, 7 вечери или същия брой обяди и междинни хранения, ако хотелът е на all inclusive.
  • Туроператорът не носи отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването или престоя в съответния хотел.
  • Всеки хотел определя индивидуално цените и условията за ползване на допълнителните услуги на територията на хотелския комплекс.
  • Туроператорът и местните партньори могат да указват съдействие в случай на нужда от медицинска помощ, но не носят отговорност при неспазване на общите условия на застрахователя от страна на потребителя.









НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:





[ « назад ] [ нагоре ]
Последвайте ни: fb
www.maxitravel.eu ©2024 Макси Травел. Всички права запазени
Дизайн и програмиране: УебДизайн webdesign