news
Нова година в Барселона
4 дни/ 3 нощи

Барселона e град легенда, в който се преплитат испанската страст на фламенкото, шедьоврите на Гауди и средновековни улици с дъх на сангрия. Този град не оставя никого равнодушен. Само едно посещение стига, за да обикнеш това удивително място завинаги и да се връщаш отново и отново.


Почивка Нова година в Барселона - Дата на заминаване 31.12.2016
<br> 4 дни / 3 нощувки


Дата на заминаване 31.12.2016
4 дни / 3 нощувки


цена: от 599.00 €

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

Почивка в CATALONIA PLAZA 4*
CATALONIA PLAZA 4*

Барселона, Испания
цена: от 599 €
 





Първи ден 31.12.2016

Среща на летище София и полет за Барселона с България Ер в 07.40ч. Пристигане в 09.30ч. и панорамна обиколка на града с местен екскурзовод на български език (включена в цената). Разглеждане на забележителностите на Барселона – „Саграда Фамилия“, две от най-известните творения на архитекта Антонио Гауди, хълма „Монтжуик“ с музейния комплекс „Побле Еспаньол“, паметника на Колумб, и др. Настаняване в хотел Catalonia Plaza 4*. Свободно време и подготовка за посрещане на новата 2017 г. Новогодишна гала – вечеря в ресторанта на хотела (срещу доп. заплащане) или новогодишна фиеста по улиците на каталунската столица. Нощувка.


Втори ден 01.01.2017

Закуска. Свободно време или по желание полудневна екскурзия до манастира Монсерат (срещу доп. заплащане). Кацнал върху огромен скален масив на 1236 м. височина, той е най-святото място в цяла Каталуния. Религиозният комплекс се състои от базилика, манастир и постница, които се събират във величествен архитектурен ансамбъл и едновременно с това са хранилище на уникални паметници на испанската култура. Част от духовното преживяване е и музеят на Монсерат, където се помещава извънредно богата и ценна колекция от художествени произведения. Сред тях блестят експонати от Месопотамия, Палестина, Древен Египет и Близкия Изток, както и шедьоврите на испански, италиански и френски автори. Тук можете да видите произведения на Ел греко, Караваджо, Сурбаран, Джордано, Моне, Миро, Дали, както и ранни разработки на Пикасо. Вечерта по желание посещение на фламенко шоу (срещу доп. заплащане). Очакват ви експлозия от неудържима страст, пламенна грация, чувствени танци с дъх на сангрия и завладяващи ритми на испанските китари. Отдайте се на това уникално преживяванe, което гарантираме ще ви възвиси до емоционалния връх на фламенкото. Нощувка.


Трети ден 02.01.2017

Закуска. По желание включване в организиран тур с посещение на парка Гюел и Аквариума на Барселона с екскурзовод на български. Парка Гюел е построен в началото на 19-ти век от гениалния испански архитект Гауди по поръчка на индустриалеца Еузеби Гюел, с идеята да бъде жилищен комплекс. Неповторимия стил на проекта умело съчетава изящна природа и уникални архитектурни елементи. В това приказно място можете да се насладите на загадъчни замъци, на най-дългата пейка наподобяваща змия, на митичния саламандър и на още много провокиращи човешката фантазия приказни елементи. Посещението на Аквариума е едно от най-приятните неща, които можете да си подарите в този забележителен град, в чийто подводен свят са представени около 10 000 вида морски обитатели от Карибите, Средиземно море, Амазония, големия бариерен риф на Австралия и др. Връщане в хотела. Нощувка.


Четвърти ден 03.01.2017

Закуска. Свободен ден за самостоятелни разходи и шопинг. Освобождаване на хотела. Трансфер до летището и полет за София в 16.10ч. Кацане на летище София в 19.55ч.


Пакетната цена включва:

  • Самолетен билет с включени летищни такси.
  • Три нощувки със закуска в хотел Catalonia Plaza 4*.
  • Панорамна обиколка на Барселона с местен екскурзовод на български език.
  • Медицинска застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица до 65 години.


Пакетната цена не включва:

  • Новогодишна гала вечеря в ресторанта на хотела с изискано меню и включени напитки 90 евро.
  • Градска такса в размер на 1,21 евро – заплаща се лично от всеки в хотела.
  • Полудневна екскурзия до Монсерат – 38 евро на човек с включени транспорт и екскурзоводско обслужване на български език.
  • Полудневна екскурзия до парка Гюел и Аквариума на Барселона – 30 евро с включени транспорт, билети за парка Гюел и екскурзоводско обслужване на български език.
  • Посещение на фламенко вечер – 98 евро с включена вечеря и програма.
  • Мед. застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица от 65 до 69 години - доплащане 10 лв.
  • Мед. застраховка в ЗАД „Алианц България“, с Асистанс, с покритие 5000 евро за лица от 70 години до 79 години - доплащане 20 лв.
  • Застраховка „Отмяна на пътуване“ от 1,5до 3,5% от заплатената сума, в зависимост от срока на анулация. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Алианц България“, гр. София, бул. „Княз Ал. Дондуков“ № 59, ЕИК 040638060, тел. 02 930 23 55


Полетно разписание:

  • 31.12.2016 София 07.40 – Барселона 09.30
  • 03.01.2017 Барселона 16.10 София 19.55


Общи условия:

  • Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 20 човека!
  • Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 7 дни преди началото на екскурзията!
  • Начин на плащане: депозит 50% при записване, доплащане – до 20 дни преди датата на отпътуване!
  • Допълнителни екскурзии: екскурзиите се заявяват и заплащат в България, и се провеждат при минимум 20 туристи.
  • Необходими документи: лична карта или задграничен паспорт!
  • ТO има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160163100000016 / 21.06.2016 на ЗАД „Алианц България" - гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков №59, ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55


МЕНЮ НА НОВОГОДИШНА ГАЛА ВЕЧЕРЯ :

    Предястие: Хапки кока от гъши дроб и сладко от тиква,  пушена сьомга и кисела ябълка
    Салати: Салата от омар, авокадо, манго, копър, и цитрусови контрасти
    Основно ястие - риба: Лаврак на фурна,картофи по Испански и топъл доматен винегрет
    Основно ястие - месо: Говеждо филе, круша,манатарки и гъши дроб poelé
    Десерт: Мус от портокал и шоколад  с хрупкавки бадеми, кафе и чай, халва  /типична за Испания/
    Напитки: Минерална вода, Испанско Вино / Риоха, Шампанско + Парти торбички + грозде за късмет (Испански ритуал в последните 12 секунди на старата година)


ДЕТСКО МЕНЮ:

    Крокети от шунка
    Спагети с доматен сос и пармезан
    Панирано пилешко филе и пържени картофи
    Сладолед
    Вода и безалкохолно
    Парти торбички + грозде за късмет/Испански ритуал в последните 12 секунди на старата година /









НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:





[ « назад ] [ нагоре ]
Последвайте ни: fb
www.maxitravel.eu ©2024 Макси Травел. Всички права запазени
Дизайн и програмиране: УебДизайн webdesign