news
Нова година на остров Мавриций
10 дни/ 7 нощи

Остров Мавриций – неподправен тропически рай, заобиколен от коралови рифове, нежно обгърнат от бели пясъчни плажове, първокласни хотели и най-романтичните залези… Омайна природа, божествени комбинации от цветове и изящни форми, архитектура с колоритен креолски привкус, екзотична мозайка от холандско, британско и френско културно влияние, впечатляващи планини, вулканични езера…Подарете си тази мечта!


Почивка Нова година на остров Мавриций - Дата на заминаване 26.12.2016 <br> 10 дни / 7 нощувки


Дата на заминаване 26.12.2016
10 дни / 7 нощувки


цена: от 1991.00 €

ИЗБЕРЕТЕ ХОТЕЛИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ ПО ПРОГРАМАТА:

Почивка в EMERAUDE BEACH ATTITUDE 3*
EMERAUDE BEACH ATTITUDE 3*

о.Мавриций, Мавриций
цена: от 1991 €
 

Почивка в ZILWA ATTITUDE 4*
ZILWA ATTITUDE 4*

о.Мавриций, Мавриций
цена: от 2461 €
 

Почивка в RAVENALA ATTITUDE 4*
RAVENALA ATTITUDE 4*

о.Мавриций, Мавриций
цена: от 2454 €
 

Почивка в AMBRE RESORT 4*
AMBRE RESORT 4*

о.Мавриций, Мавриций
цена: от 2655 €
 





Първи ден 26.12.2016

Среща на летище София (терминал 2) и полет за Истанбул с Turkish Airlines в 21:35 ч. Кацане в Истанбул в 23:05 ч.


Втори ден 27.12.2016

Отпътуване в 01:10 ч. от Истанбул до Мавриций. Пристигане на острова в 12.55 ч. Посрещане от представител на фирмата партньор и трансфер до избрания хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.


Трети ден 28.12.2016

Свободен ден за плаж и развлечения. Вечеря. Нощувка.


Четвърти ден 29.12.2016

Закуска. Свободен ден за плаж или по желание екскурзия „Екзотичния север на остров Мавриций“ с разглеждане на националната ботаническа градина Памплемус, създадена в началото на 18-ти век. Тук ще се срещнете с повече от 500 вида редки растения, красиво аранжирани сред езера и ще се запознаете с кралицата на водната флора, най-голямата водна лилия - Виктория Амазоника и уникалната палма Талипот, която цъфти веднъж на около 100 г. Следва обяд в местен ресторант. Турът продължава с посещение на фабрика за захар, където ще научите историята на търговията със захар и ще имате възможност да опитате някои екзотични сортове захарна тръстика. Свободно време за шопинг в стилен район на столицата Порт Луис. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.


Пети ден 30.12.2016

Закуска. Най-добрият начин да избягате от стреса на градския живот и да възстановите вътрешния си мир, е да се възползвате от възможностите, които ще ви предложи морския круиз L‘ile aux Cerfs с посещение на малките необитаеми острови около Мавриций. Тяхната естествена непорочна красота има лечебен ефект, върху всеки, който мечтае за божествена тишина и спокойствие, сред усамотението на приказни райски плажове….само Вие, вашите любими хора и безкрайните води на океана. На това място, човек се чувства слаб пред мощта на океана, невеж пред мъдростта на природата и блажен под галещите лъчи на слънцето. Опитен екипаж ще се погрижи за вашето настроение и ще организира обядът ви сред тюркоазената лагуна и уникалните цветове на Мавриций, които ще ви приветстват и поканят да се слеете с безвремието. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.


Шести ден 31.12.2016

Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения. Подготовка за празника. Новогодишна гала - вечеря в ресторанта на хотела и посрещане на Новата 2017-та година. Нощувка.


Седми ден 01.01.2017

Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения или по желание включване в екскурзия „Креолски изкушения“ с разглеждане на Порт Луис. Разходката до столицата на Мавриций ще ви преведе през страниците на многоцветната история и мултикултура на острова. Гастрономичните изненади на това място нямат край. Най-вкусните ястия са вълнуваща смес от стилове, където традиционните френски сосове са обогатени от елегантното смесване на подправки, характерни за креолската традиция. Следва посещение на автентична местна къща, където ще можете да опитате типичната закуска „самоса“. Екскурзията продължава с посещение на малко креолско селце, където домакинята ще ви посвети в тайните на местната кухня и ще ви приготви креолски изкушения достойни и за най-изтънчения вкус. Връщане в хотел. Вечеря. Нощувка.


Осми ден 02.01.2017

Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения или по желание организиране на шопинг тур до столицата Порт Луис в крайбрежната зона за развлечения Каудан и посещение на местния колоритен пазар, където ще се потопите сред ухание на подправки, гирлянди от жасминови цветове и изобилие от тропически плодове и етнически бижута. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.


Девети ден 03.01.2017

Закуска. Свободно време. Освобождаване на хотела и трансфер за летището. Полет за Истанбул в 20:35 ч.


Десети ден 04.01.2017

Пристигане в Истанбул в 04.15 ч. Следва полет до София в 07.50 ч. Пристигане в България, София в 09.10ч.


Цената включва:

  • Самолетни билети София - Истанбул – Мавриций – Истанбул –София с Турски авиолинии.
  • Летищни такси.
  • Трансфери летище – хотел – летище.
  • 7 нощувки на о. Мавриций в хотел по избор.
  • Новогодишна гала вечеря в избрания хотел.
  • Медицинска застраховка за лица до 65 години с покритие 10 000 евро на човек на ЗАД "Алианц България"


Цената не включва:

  • Допълнителните екскурзии на руски или английски език.
  • Доплащане за медицинска застраховка на лица над 65 г.
  • Застраховка „Отказ от пътуване“, която е % от общата сума и може да бъде сключена в деня на подписване на договора за организирано пътуване. Предлагаме възможност за сключване, съгласно условията на ЗАД „Алианц България", гр. София, бул. Княз Ал. Дондуков № 59 ЕИК 040638060, тел. +359 2 930 23 55.
  • Разходи от личен характер.
  • Бакшиши.


Полетно разсписание:

  • 26.12.2016 София 21:35- Истанбул 23:05
  • 27.12.2016 Истанбул 01:10 – Мавриций 12:55
  • 03.01.2017 Мавриций 20:35 – Истанбул 04:15 (на 04.01.2017)
  • 04.01.2017 Истанбул 07:50 – София 09:10


ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСКУРЗИИ:
1. Колоритния Юг на остров Мавриций


  • Цена: 109 евро възрастен / 60 евро дете 3-12г.
  • Цената включва: екскурзоводско обслужване на английски език, входни такси и дегустация на ром, обяд (напитките се заплащат допълнително), транспорт.
    Пътуване с климатизиран микробус през южната част на острова, сред живописна природа, с редуващи се по пътя планински върхове и национални паркове, водопади, дори угаснал кратер на вулкана Trou-aux-Cerfs, покрит със зеленина. Следва разглеждане на занаятчийска работилница за корабни миниатюри от 18-ти век и обяд в местен ресторант, от който се открива невероятна гледка. Екскурзията продължава с посещение на свещеното езеро Гранд Басин и Националния парк Black River Gorges, известен с характерните за района растения и редки видове птици. Свободно време за фото пауза. Кулминацията на тура е удивителната природна картина 7 Coloured Earth- уникална природна забележителност, която представлява седемцветна композиция от красиви пясъчни дюни. Водопадът Chamarel е другата незабравима гледка, която дълго ще помните.


2. Екзотичния Север на остров Мавриций

  • Цена: 93 евро възрастен / 58 евро дете 3-12г.
  • Цената включва: екскурзоводско обслужване на английски език, входни такси и обяд (напитките се заплащат допълнително), транспорт.
    Екскурзията започва с посещение на Ботаническата градина Pamplemousses, една от най-старите в южното полукълбо. Създадена през 18-ти век, днес тя представя повече от 500 вида редки растения, красиво аранжирани сред езера с водни лилии. Обяд в местен ресторант. Следва посещение на фабрика за захар и шопинг в изискан район на столицата Порт Луис.


3. По пътя на чая

  • Цена: 110 евро възрастен / 54 евро дете 3-12г.
  • Цената включва: екскурзоводско обслужване на английски език, входни такси и обяд (напитките се заплащат допълнително), транспорт.
    Открийте Мавриций по пътя на чая. Събудете сетивата си и опознайте силата на местните видове чай. Този тур ще ви отведе назад във времето, и ще ви позволи да се докоснете до богатата история на острова от колониалните времена. По време на обиколката, екскурзовод от фабриката ще ви запознае с историята на производството на чай. Днес тук се произвеждат нови гами от ароматизирани чайове, зелен и билков чай. Можете да се насладите на прекрасна панорама към красивата южната част на острова с чаша ароматен чай в ръка. Следва посещение на автентична фабрика за ром, където директно от плантациите и ще опитате най добрите видове ром, за които казват, че са по-добри даже от кубинските.


4. Целодневен круиз с катамаран до L‘ile aux Cerfs

  • Цена: 156евро възрастен / 75 евро дете 3-12г.
  • Цената включва: екскурзоводско обслужване на английски език, входни такси и обяд (напитките се заплащат допълнително), транспорт.
    По време на круиза ще се насладите на кристално чистите води, спиращите дъха гледки и белия пясък на острова Ile Aux Cerfs. Около 11:00 часа, катамарана ще спре за гмуркане в най-голямата лагуна на острова, където ще имате възможност да поплувате сред красиви корали и цветни тропически риби. Екскурзията продължава към красивото източно крайбрежие и остров Ile Aux Cerfs, където ви очакват изумителни пясъчни плажове и часове на пълно блаженство. За обяд на борда на катамарана ще ви бъде сервирано вкусно барбекю грижливо приготвено от домакините.


5. Креолски изкушения

  • Цена: 102 евро възрастен / 54 евро дете 3-12г.
  • Цената включва: екскурзоводско обслужване на английски език, входни такси и обяд (напитките се заплащат допълнително), транспорт.
    Отпътуване за столицата Порт Луис, която е била част от английската империя повече от век и половина. Порт Луис е най-големият град на Мавриций, икономически и административен център на острова. Разходката по уличките на града ще ви даде възможност да се насладите на шарена смесица от всички култури и етноси, които присъстват на острова. Екскурзията продължава с посещение на Caro Laliane, където ще имате възможност да опитате типичната маврицианска закуска „самоса“. Маршрута продължава към град Кюрпип, разположен в централната част на острова, където ще имате възможност да посетите типична колониална къща и да опитате от неустоими креолски ястия.


6. „Индийски следи“

  • Цена: 91 евро възрастен / 49 евро дете 3-12г.
  • Цената включва: екскурзоводско обслужване на английски език, входни такси и обяд (напитките се заплащат допълнително), транспорт.
    По време на тази екскурзия ще имате възможност да научите как преселението на индийците е оказало влияние върху историята, културата, традициите, кухнята и изкуството на острова. Първата спирка е квартала Appravasi Ghat, който е част от списъка за световното културно и природно наследство на ЮНЕСКО. Ще посетите типичен пазар за подправки и хиндуисткия храм „Kailasson“. Следва обяд в къща на индийско семейство, където ще опитате традиционни ястия сервирани върху бананово листо. Ескуризята приключва с посещение на известния хиндуистки храм „Ganga Talao”, построен на остров на свещеното езеро.


7. Шопинг тур в столицата Порт Луис

Цена: 95 евро възрастен / 48 евро дете 3-12г. Цената включва: транспорт и посещение на местен пазар и търговски център.






Важно:

  •        Допълнителните екскурзии се заявяват и заплащат предварително в България.
  •        Последователността по провеждането на допълнителните екскурзии може да не съвпадне с обявените в програмата дни.
  • Цените на екскурзиите са валидни при минимум 10 човека.
 
Минимален брой туристи за осъществяване на екскурзията: 10 човека
 
Срок за уведомление при недостиг на минималния брой туристи: 30 дни преди началото на екскурзията.
 
Допълнителни екскурзии: Заявяват се и се заплащат в България.
 
Визов режим: Няма изисквания за предварително поставяне на визи.
 
 
Начин на плащане:
  • Депозит в размер на 50% от пакетната цена при записване.
  • Доплащане 30 дни преди датата на заминаване. Цените се заплащат в ЛЕВА по фиксинга на БНБ.
 
Условия за анулация и неустойки:
  • До 60 дни преди датата на пътуването – без неустойка.
  •  До 30 дни преди датата на пътуването 50 % от общата сума + глоба за самолетните билети, определена от авиокомпанията.
  •  От 29 до 15 дни преди датата на пътуването 100 % от цената на пътуването.

  • Необходими документи: 
  • Задграничен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане
  • Не се прилагат задължителни имунизации и ваксинации. Няма задължителни медицински и здравни изисквания.
  • ТА има сключена застраховка "Отговорност на Туроператора" по смисъла на чл. 97 от ЗТ, с полица № 13160153100000007/22.06.2015 на ЗАД "Алианц България" - гр. София, бул. „Княз Ал. Дондуков“ № 59, ЕИК 040638060, тел +359 2 930 23 55


НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:





[ « назад ] [ нагоре ]
Последвайте ни: fb
www.maxitravel.eu ©2024 Макси Травел. Всички права запазени
Дизайн и програмиране: УебДизайн webdesign